Produsele noastre aici...
     
 
     Societatea comerciala Someg SA din localitatea Gherla, jud Cluj are ca principal obiect de activitate confectii metalice, containere metalice pentru reciclarea deseurilor (volum util de 4, 7,16,30,40 mc), structuri sudate din europrofile, scule si unelte de mana (ciocane, baroase, tarnacoape, securi scoabe, etc.), debitare oxigaz pe masina CNC, forjare libera, vopsire in camp electrostatic cu pulbere metalica, zincare electrolitica, scari interioare si balustrade, produse forjate si matritate, precum si decoratiuni interioare.
     Intr-un cuvant tot ceea ce este necesar unei societati comerciale de marime mijlocie, care este in masura sa se adreseze clientilor cu o gama diversificata de produse si servicii din domeniul mobilier metalic, confectii metalice, scari interioare si balustrade, produse forjate si matritate, precum si decoratiuni interioare.
     Exista si posibilitatea extinderii dotarilor deja existente deoarece intreprinderea dispune inca de teren neconstruit pe o suprafata de teren pe care o detine. Societatea are in prezent 180 de angajati. Cifra de afaceri anuala este de cca. 3.5 mil. Euro.
     Firma noastra dispune de o planificare de lucru foarte buna, devizele noastre fiind calitatea lucrarilor si respectarea termenelor, lucru care se garanteaza printr-o prestatie calificata si printr-o supraveghere permanenta a productiei.
     Colaborarea cu clientii nostrii se bazeaza pe deschidere si sinceritate. Precizam ca societatea comerciala Someg SA Gherla a investit recent in noua linie de zincare electrolitica semiautomata , investitie care a dus la cresterea calitatii produselor si serviciilor prin care firma noastra se adreseaza clientilor. Societatea comerciala Someg SA a fost auditata si certificate indeplinind cerintele ISO9001:2000 pentru urmatoarele activitati: ansamble mecano sudate pana la 5 tone, debitare table groase pe masina CNC, prelucrari prin aschiere, fabricarea confectiilor metalice, produse forjate si matritate, mobilier metalic, feronerii, vopsiri in camp electrostatic, acoperiri electrolitice-zincari.
 
     
   

 

     
    CONTACTATI-NE!
    ROMANIA - 405300 GHERLA
str. HASDATII nr. 1 , Jud. CLUJ
Telefon: 0040 (264) - 241.746; 241.517
Fax: 0040 (264) - 433.197; 241.896
E-mail: comercial@someg.ro
someg_sa@yahoo.com
         home | despre noi | servicii | produse | protectia suprafetelor | contact
© 2007 SOMEG Gherla, Web design: Dacicus Media Turda